Skip to main content

Ποδαρικό στην κορυφή με πεντάρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό (video)

Ο «Δικέφαλος» ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια - Από δύο γκολ Κάμπος και Πρίγιοβιτς και ένα πέτυχε ο Μάτος

Με εμφατική νίκη 5-0 επί του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Τούμπας έκανε ποδαρικό στο 2018 ο ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική της Super League.

Ο «Δικέφαλος» δεν εντυπωσίασε, ωστόσο ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και κερδίζοντας βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, ισόβαθμος με την ΑΕΚ και μόλις έναν πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Από δύο γκολ πέτυχαν Κάμπος και Πρίγιοβιτς και ένα ο Μάτος. Ο τελευταίος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με ωραίο πλασέ, μετά από ωραία σέντρα του Πέλκα. Άλλη μία καλή στισγμή στο πρώτο μέρος είχε ο ΠΑΟΚ με τον Πρίγιοβιτς στο 35' με κοντινό σουτ υπό πίεση μετά από συρτή σέντρα του Λημνιού, ενώ ο Λεβαδειακός έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Γιακουμάκη στο 41' για την ισοφάριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κάμπος αφού κέρδισε τις κόντρες στο ύψος της μεγάλης περιοχής, θα πιάσει όμορφο σουτ με το δεξί για να νικήσει τον Επασί και να κάνει το 2-0.

Εννιά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πρίγιοβιτς να σκοράρει, καθώς μετά από ασταθή απόκρουση του Επασί σε σουτ του Λημνιού δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.

Δύο μόλις λεπτά μετά, ο Πέλκας θα βγάλει μόνο του τον Κάμπος απέναντι στον τερματοφύλακα των Βοιωτών και ο Ανγκολέζος δεν θα δυσκολευτεί να τον κρεμάσει για το 4-0.

Στο 88' ο Πρίγιοβιτς θα ανατραπεί από τον Αντιλέχου και θα ευστοχήσει στο πέναλτι, κάνοντας το τελικό 5-0.

Δείτε αναλυτικά τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας (46' Τσίμιροτ), Κάμπος, Πέλκας (77' Κουλούρης), Λημνιός (63' Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου, Φρανσίσκο, Λεονάρντο, Ζαραδούκας, Νιάσε (63' Μητρόπουλος), Ομπιόρα, Τσαμπούρης (58' Μπελγκαζουανί), Γιουσούφ, Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης.