Skip to main content

Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και επίσημα οι Σα - Ναουέλ (video)

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του 25χρονου Πορτογάλου τερματοφύλακα και του 22χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού

Εικοσιτετράωρο ανακοινώσεων μετεγγραφών για τον Ολυμπιακό, αφού, λίγες ώρες μετά τον Γιάγια Τουρέ και σχεδόν ταυτόχρονα με τον Ναουέλ Ματίας Λέιβα, οι «ερυθρόλευκοι» δημοσιοποίησαν και την απόκτηση του Xοσέ Σα.

Ο 25χρονος Πορτογάλος τερματοφύλακας, ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αθήνα, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την πειραϊκή ομάδα, ώστε μαζί με τους Ανδρέα Γιαννιώτη και Λευτέρη Χουτεσιώτη να συνθέσουν το τρίο των τερματοφυλάκων.

Ο Σα γεννήθηκε το 1993, αγωνιζόταν αρχικά στην Μαρίτιμο και το 2016 πήγε στην Πόρτο, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής και έχει συμβόλαιο έως το 2020. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας

Στα «ερυθρόλευκα» ντύθηκε ο Ναουέλ Ματίας Λέιβα

Παίκτης του Ολυμπιακού, είναι επίσημα από σήμερα, ο Ναουέλ Ματίας Λέιβα, όπως γνωστοποίησε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μέσω των social media. Ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, έφτασε χτες Κυριακή στην Αθήνα και αφού πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο με την πειραϊκή ομάδα.

Ο Ναουέλ γεννήθηκε στο Ροσάριο της Αργεντινής, ωστόσο σε ηλικία 14 ετών μετακόμισε στην Ισπανία και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Βιγιαρεάλ. Αγωνίστηκε στις μικρότερες ομάδες του συλλόγου και έφτασε μέχρι την πρώτη. Το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε για δύο χρόνια με τη μορφή του δανεισμού στην Μπέτις και τον Ιανουάριο του 2018 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Την μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό είχε ανακοινώσει η Βιγιαρεάλ από το Σάββατο.