Skip to main content

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ως το 2022 θα παραμείνει ο Λόπες

Η «Ένωση» ανακοίνωσε σήμερα την παραμονή του 30χρονου Πορτογάλου αριστερού οπισθοφύλακα στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ για ακόμη τρία χρόνια θα παραμείνει ο Έλντερ Λόπες.

Η «Ένωση» ανακοίνωσε την παραμονή του 30χρονου Πορτογάλου αριστερού μπακ στην ομάδα ως το καλοκαίρι του 2022 με τους εκπροσώπους του Ίβηρα αμυντικού να σφραγίζουν σήμερα τη συμφωνία στα γραφεία της πρωταθλήτριας Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Έλντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Έλντερ Λόπες ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 από τη Λας Πάλμας και ήταν από τα βασικά στελέχη της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Ελλάδας, της πρόκρισης στους 32 του UEFA Europa League, αλλά και της επιστροφής της ομάδας μας στους ομίλους του UEFA Champions League.

Συνολικά ο Πορτογάλος άσος μετρά 39 εμφανίσεις με την ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει και δύο γκολ».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λόπες μετά την τελική συμφωνία:

Για τα αισθήματά του μετά την ανανέωση: «Είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου γιατί από την πρώτη μέρα των συζητήσεων με την ΑΕΚ είχαμε πει ότι θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί».

Για τον σοβαρό τραυματισμό του: «Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, πόσω μάλλον από τη στιγμή που έβλεπα απέξω τους συμπαίκτες μου και δεν μπορούσα να τους βοηθήσω.
Δουλεύω κάθε μέρα για να βρεθώ το συντομότερο δυνατό κοντά τους. Μπορούμε να θεωρήσουμε και ως δώρο γενεθλίων την παραμονή μου, αλλά ούτως ή άλλως εγώ και η οικογένειά μου είμαστε καλά εδώ, νιώθω σαν στο σπίτι μου και ήθελα να μείνω».

Για το πώς ένιωσε μετά την πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ τη μέρα του τραυματισμού του: «Αισθάνθηκα σημαντικός παίκτης και είναι αλήθεια πως όταν ακούς κάτι τέτοιο την ώρα του τραυματισμού νιώθεις πιο ήρεμος. Ήμουν σίγουρος όμως ότι θα ανανεώσω το συμβόλαιό μου και ελπίζω να το ξανακάνω για να μείνω ακόμα περισσότερα χρόνια».

Για το ότι θα παίξει με την ΑΕΚ στην «Αγια Σοφιά»: «Είναι ένα όνειρο να μπορέσω να μπω στο καινούργιο γήπεδο με την ομάδα. Το νιώθω ότι είμαι πλέον πολύ κοντά και ήταν ένας από τους λόγους που με ώθησαν στο να παραμείνω στην ΑΕΚ».