Skip to main content

Ποδόσφαιρο: Επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες ο Ηρακλής

Η ομάδα της Τρίγλιας προχωρά στην παραχώρηση του ΑΦΜ στον Γηραιό και ήδη έχει ξεκινήσει η διοαδικασία της αναγέννησης των κυανολεύκων.

Μετά από μια ακόμα περίοδο περιπλάνησης του στις ερασιτεχνικές και ημιεπαγγελματικές κατηγορίες ο Ηρακλής επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στην Super League 2.

Η παραχώρηση του ΑΦΜ της ομάδας της Τρίγλιας ήταν μια εκδοχή που συζητούνταν από πέρυσι, ωστόσο φέτος η συμφωνία είναι ένα βήμα πριν οριστοποιηθεί.

Χθες ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Χαλκιδικης Στράτος Ευγενίου πραγματοποίησε συγκέντρωση όπου επισήμανε ότι η ομάδα μπορεί να συνεχίσει στις επαγγελματικές κατηγορίες μόνο με χρηματοδότηση, ωστόσο δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

Ως εκ τούτου ο Στράτος Ευγενίου ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην παραχώρηση του ΑΦΜ της ομάδας στον Ηρακλή, κάτι που σημαίνει ότι από σήμερα θα κινηθούν οι διαδικασίες για την αλλαγή του ονόματος και της ονομασίας της Τρίγλιας.

Στόχος πλέον είναι η συγκέντρωση χρημάτων έως τις 14 Ιουλίου για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του αναγεννημένου όπως φαίνεται Ηρακλή.

Ενθουσιασμός στους οργανωμένους

Όπως ήταν λογικό η εξέλιξη αυτή προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του Γηραιού, αφού η πτώση στην τελευταία ερασιτεχνική κατηγορία σε συνδυασμό με την πανδημία είχε θέσει σε αναστολή την παρουσία του ιστορικότερου συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει σε σχετικής της ανακοίνωση η Αυτόνομη Θύρα 10, «για εμάς η σημερινή ημέρα είναι σαν μέρα ανάστασης καθώς από σήμερα υπάρχουμε ξανά στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Μετά από δύο καλοκαίρια όπου ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ αλλά και ολόκληρος ο σύλλογος δεν κατόρθωσε να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή και πλέον η ζωή μας αποκτά και πάλι τη μία και μοναδική σταθερά που μπορεί να επηρεάσει σε τέτοιο μεγάλο βαθμό τα συναισθήματα μας.

Οι Κυριακές μας και πάλι θα έχουν ποδόσφαιρο και το άχαρο καυταντζόγλειο θα ξαναγίνει το σπίτι μας μέχρι να χτιστεί το δικό μας…

Όσοι μας λοιδορήσουν για τον τρόπο με τον οποίο έχουμε και πάλι ποδοσφαιρικό τμήμα θα θέλαμε να τους προτείνουμε να βγάλουν το σκασμό, να φορτωθούν την υποκρισία τους και να τρέξουν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν με αγωνία τις ομάδες τους να δίνουν φιλικά απέναντι σε δορυφόρους. Εκατό φορές να μας ρίξετε εκατόν ένα τρόπους θα βρούμε για να είμαστε και πάλι απέναντι σας…

Θα θέλαμε επίσης να απευθυνθούμε στους ανθρώπους οι οποίοι συμμετείχαν στις συναντήσεις που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα και να τους ζητήσουμε δύο πράγματα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να μιλήσουν στον κόσμο και να εξηγήσουν την επόμενη ημέρα του συλλόγου αλλά κυρίως να πουν ξεκάθαρα στον κόσμο ποιοί όλο αυτό το διάστημα λειτούργησαν μειοδοτικά μέσα στο σύλλογο. Ποιοί και με ποιό τρόπο προσπάθησαν να χαλάσουν ότι προσπαθούσαν οι ίδιοι να φτιάξουν. Ποιοί λειτούργησαν και λειτουργούν σαν δούρειοι ίπποι.

Αν δεν το πράξει ο ΓΣ θα το πράξουμε εμείς, όμως θεωρούμε ότι θεσμικά έχει μεγαλύτερη βαρύτητα να ακουστεί από τα δικά τους χείλη. Τέλος απευθυνόμαστε στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ και τον καλούμε να ενεργοποιηθεί και πάλι, να συσπειρωθεί, να αγκαλιάσει αυτή τηγ προσπάθεια και να είναι έτοιμος να τη στηρίξει αυτούς τους πρώτους μήνες μέχρι να μπει σε μια σειρά.

ΥΓ1: Οι Κυριακές μας έχουν και πάλι νόημα…

ΥΓ2; Σήμερα το απόγευμα η Αριστοτέλους βάφετε στα κυανόλευκα.

Μετά τιμής»