Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020
x

ΠΟΕΔΗΝ ΓΙΑ ΑΧΕΠΑ: ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΛΟΓΩ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ

«Θα θρηνήσουμε θύματα και το μόνο μέλημα της Διοίκησης είναι να καταγγέλλει την ΠΟΕΔΗΝ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Πυρά προς τη διοίκηση του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ εκτοξεύει η ΠΟΕΔΗΝ μετά το περιστατικό ληστείας στο χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος σήμερα το μεσημέρι που συνδέεται με τρομοκρατική ενέργεια (δείτε εδώ).

«Έχουμε πολλές φορές επισημάνει την παραβατικότητα και την ανομία που επικρατούν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Εκμεταλλευόμενοι οι ληστές το Πανεπιστημιακό άσυλο, την έλλειψη φύλαξης (6 φύλακες για όλο το 24ωρο στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ) αλωνίζουν!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία των Εργαζόμενων στα νοσοκομεία, «η σημερινή κινηματογραφική ένοπλη ληστεία το μεσημέρι μπροστά στα μάτια ασθενών και προσωπικού από ψεύτικους «μασκαράδες» γιατρούς, ήταν η τέταρτη. Οι προηγούμενες ήταν προς το προσωπικό την ώρα που έβγαζε χρήματα από τα ΑΤΜ. Οι ληστές αδίστακτοι χτυπάνε τα ΑΤΜ που βρίσκονται στο σαλόνι μέσα από τις δύο κεντρικές εισόδους του Νοσοκομείου μπροστά στα μάτια πολλών ασθενών, συνοδών και προσωπικού».

«Πότε η Διοίκηση θα πάρει μέτρα;;; Όταν θρηνήσουμε θύματα!!! Δεν συγκινούνται από αστέγους, κλοπές αυτοκινήτων, βανδαλισμούς, ληστείες. Θα θρηνήσουμε θύματα και το μόνο μέλημα της Διοίκησης είναι να καταγγέλλει την ΠΟΕΔΗΝ ότι επισημαίνει την ανομία και τη παραβατικότητα», καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ