Skip to main content

ΠΟΕΔΗΝ: Διασωληνωμένοι με κορωνοϊό τέσσερις εργαζόμενοι στα νοσοκομεία

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία πρόκειται για δύο εργαζόμενους στη Λάρισα και άλλους δύο στην Καβάλα χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Μάχη για τη ζωή τους δίνουν σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο τέσσερις εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, έχοντας χτυπηθεί από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο πρόκειται για δύο εργαζόμενους από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και δύο από το Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, που όπως σημείωσε μάλιστα δεν είχαν υποκείμενα νοσήματα.

«Η μοίρα το έφερε να αγωνίζονται για τη ζωή τους στα νοσοκομεία που με τις υπηρεσίες τους σώζουν ανθρώπινες ζωές. Ή όχι δεν φταίει  η μοίρα αλλά τα λάθη και οι παραλείψεις των αρμοδίων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος.

«Ευχόμαστε να έχουν τη τύχη του γιατρού που αποσωληνώθηκε πριν λίγες ημέρες  και εξήλθε από τη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών κερδίζοντας  τη μάχη από το κορωνοϊό. Από το πλήθος των χειροκροτημάτων  περάσαμε στην ένοχη σιωπή της πολιτείας. Περαστικά στους συναδέλφους και σε όλους  τους ασθενείς στις μεθ. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Δεν θα λυγίσουμε....», καταλήγει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.