Skip to main content

Ποιες… φλερτάρει ο δήμαρχος και ποια η αγαπημένη του

Μια διαφορετική… ερωτική εξομολόγηση από τον Γιάννη Μπουτάρη και πoύ δήλωσε… αφοσίωση ο Απ. Τζιτζικώστας

Ερωτική… εξομολόγηση θύμισε εν πολλοίς ο χαιρετισμός του Γιάννη Μπουτάρη κατά τα εγκαίνια του νέου business lounge της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» Θεσσαλονίκης. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Η άποψή μου είναι υποκειμενική και τολμώ να πω με συναισθηματική φόρτιση. Την Aegean την αγαπάω. Όχι μόνο γιατί αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας που έφθασε εδώ που είναι σήμερα ξεπερνώντας μεγάλες δυσκολίες, αλλά και γιατί έχει δώσει μεγάλο βάρος στη Θεσσαλονίκη», είπε ο δήμαρχος για να προσθέσει ότι ο ίδιος χρησιμοποιεί την εταιρεία για τα ταξίδια του.

Αμέσως μετά ο κ. Μπουτάρης εξήρε την ποιότητα των υπηρεσιών, καθώς και τη συνέπεια που επιδεικνύει η Aegean «όπως ακριβώς και την πρώτη ημέρα που άρχισε να πετά και αυτό είναι κάτι σπάνιο» για να προσθέσει αποκαλυπτικά πως «φλερτάρω και με άλλες αεροπορικές εταιρείες γιατί είμαι υποχρεωμένος να το πράττω ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Όμως η επίσημη αγαπημένη μου είναι η Aegean…».

Την… αφοσίωσή του στην ίδια αεροπορική εταιρεία αποκάλυψε και ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απ. Τζιτζικώστας, επισημαίνοντας πως «ταξιδεύω με την Aegean από τη στιγμή που άρχισε να πετά η εταιρεία». Δεν προχώρησε όμως περισσότερο, μην έχουμε παρεξηγήσεις για τα… μάτια της Aegean, με τον κ. Μπουτάρη…

Στο χαιρετισμό του, εξάλλου, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης θα είναι στη διάθεση της εταιρείας, ενώ «στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, όπου έχουμε πάρει πολύ ζεστά την υπόθεση Τουρισμός, σας θεωρούμε ως συμμάχους μας στην προσέλκυση επισκεπτών. Η σημερινή μέρα ας συμβολίσει την έναρξη ακόμη καλύτερων σχέσεων μεταξύ της τοπικής κοινωνίας και της εταιρείας».

Ο δήμαρχος πάντως, δεν αρκέστηκε μόνο στα καλά λόγια για το business lounge της ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας. Μιλώντας γενικότερα για το κτήριο του αεροδρομίου «Μακεδονία» υποστήριξε ότι φέρνει λίγο από… Σοβιετία και τόνισε ότι «το κράτος πρέπει να καταλάβει ότι η κατάσταση αλλάζει, διότι αν δεν αλλάξει, τότε δεν πάμε καθόλου καλά».