Skip to main content

Πολάκης: Κάποιοι θα έπρεπε να βλέπουν τον κόσμο πίσω από τα κάγκελα

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επέκρινε την επιχειρηματολογία που αναπτύχθηκε σήμερα στη Βουλή γι' αυτό το θέμα από την αντιπολίτευση.

«Όσο και να τα κρύψετε όλα θα βγουν στη φόρα και αν είχαμε και δικαιοσύνη να λειτουργεί πιο γρήγορα κάποιοι θα έπρεπε να βλέπουν τον κόσμο σήμερα ριγέ, γιατί θα τον έβλεπαν πίσω από τα κάγκελα» υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Μιλώντας στη Βουλή, ανέφερε ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης ετοιμάζει συνολική ρύθμιση και για διάφορα αδικήματα, για τα οποία θα καταργηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, στο πλαίσιο των αλλαγών στον Ποινικό Κώδικα.

Όπως πρόσθεσε, γι’ αυτόν τον λόγο η τροπολογία για την κατάργηση της αυτόφωρης διαδικασίας για τα εγκλήματα στον Τύπο δεν γίνεται αποδεκτή από την κυβέρνηση.

Ο κ. Πολάκης επέκρινε την επιχειρηματολογία που αναπτύχθηκε σήμερα στη Βουλή γι' αυτό το θέμα από την αντιπολίτευση.

«Τώρα με τον κ. Μαυρίδη του Φιλελεύθερου σηκώθηκε επανάσταση. Αλλά αυτήν την επανάσταση δεν την είδα όταν είχε μηνύσει η κ. Στουρνάρα τον κ. Βαξεβάνη γιατί είχε βγάλει όλα τα άπλυτα στη φόρα. Τον συνέλαβαν και αυτόν τότε. Σήμερα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους περί της ελευθερίας του Τύπου», σημείωσε.