Skip to main content

Πολάκης κατά προέδρου ΠΟΕΔΗΝ για το δημοσίευμα του Guardian

Δεν σε πιστεύει κανείς πια απο τους εργαζόμενους των νοσοκομείων παρά μόνο το παρεάκι σου, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός

Επίθεση κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, μετά τις δηλώσεις του που φιλοξενήθηκαν στο δημοσίευμα του Guardian, στο οποίο γίνεται λόγος για κατάρρευση της δημόσιας υγείας, εξαπέλυσε με ανάρτησή του στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης προσάπτει στον κ. Γιαννάκο ότι στη συνέντευξή του είπε «αισχρά ψέματα» για το ΕΣΥ και έδωσε στοιχεία του 2012, τότε που, όπως αναφέρει, «προσκύναγε τον Βενιζέλο και έγλειφε τον Άδωνι». Ακόμη, υποστηρίζει ότι συκοφάντησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επειδή έκοψε στους συνδικαλιστές «τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις».

«Δεν σε πιστεύει κανείς πια απο τους εργαζόμενους των νοσοκομείων παρά μόνο το παρεάκι σου», συμπληρώνει, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και του χρεώνει ότι είναι «το ίδιο ξεφτίλας» με τον Γιώργο Παπανδρέου που όταν ήταν πρωθυπουργός «για να φέρει εδώ το ΔΝΤ έβριζε τη χώρα».

Aκόμη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας του καταλογίζει ότι τον έχει πιάσει πανικός, επειδή σε λίγο καιρό δεν θα είναι πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και διερωτάται: «Και τότε τι θα κάνεις στη ζωή σου;».

Τέλος, επιτίθεται και στα ΜΜΕ που «αναπαράγουν την εμετική συνέντευξη γιατί τους κόψαμε τη διαφημιστική δαπάνη από το ΚΕΕΛΠΝΟ».