Skip to main content

Πολάκης σε αγρότες Κατερίνης: Κατανοούμε τα προβλήματά σας

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας υποσχέθηκε στην αντιπροσωπεία των αγροτών ότι θα μεταφέρει τα αιτήματά τους στην κυβέρνηση.

Ότι κατανοεί τα προβλήματα των αγροτών, εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σε αντιπροσωπεία τους από το μπλόκο της αερογέφυρας Κατερίνης που πήγαν να του επιδώσουν ψήφισμα, κατά την τελετή εγκαινίων της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο γενικό νοσοκομείο της Κατερίνης.

Οι αγρότες μετέβησαν στο νοσοκομείο με τα τρακτέρ τους, ενώ ο κ. Πολάκης υπογράμμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση «δουλεύει» με στόχο την επίλυσή των προβλημάτων τους.

Τονίζοντάς τους ότι ο και ο ίδιος κατάγεται από αγροτική οικογένεια και σέβεται τον κόπο τους, ο Παύλος Πολάκης υποσχέθηκε στην αντιπροσωπεία των αγροτών της Κατερίνης, ότι θα μεταφέρει τα αιτήματά τους στην κυβέρνηση και θα κάνει ότι μπορεί να βοηθήσει προς την κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων τους. Μεταξύ άλλων πάντως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε «δεν έχουμε τον πλήρη έλεγχο του κράτους».

Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατερίνης, Γιώργος Χαρισόπουλος, η συνάντησή τους διήρκησε περίπου ένα 15λεπτο και έγινε σε πολύ καλό κλίμα, «γεγονός που με ξάφνιασε γιατί ο Παύλος Πολάκης έχει δείξει ότι είναι οξύθυμος».