Skip to main content

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γέννησε η έγκυος που γλύτωσε από τους βομβαρισμούς στο μαιευτήριο

H Ουκρανή δημοσιογράφος μετέδωσε ότι η έγκυος που έτρεχε αιμόφυρτη για να γλυτώσει από το βομβαρδισμένο μαιευτήριο, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Την είδηση πως η γυναίκα που έγινε σύμβολο της επίθεσης της Ρωσίας στο μαιευτήριο της Μαριούπολης γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μετέδωσε Ουκρανή δημοσιογράφος.

Όπως έγραψε στο Twitter η Olga Tokariuk η ίδια επικοινώνησε με συγγενή της Μαριάννας η οποία έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα από τις φωτογραφίες που την έδειχναν αιμόφυρτη να προσπαθεί να εγκαταλείψει το βομβαρδισμένο νοσοκομείο, και έλαβε γνώση για το ευτυχές γεγονός. Παράλληλα σημειώνει πως είναι καλά στην υγεία τους τόσο η μάνα όσο και το μωρό, ενώ οι βομβαρδισμοί στη Μαριούπολη συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται πως η νεαρή έγκυος γυναίκα είχε βρεθεί στο στόχαστρο της ρωσικής προπαγάνδας όταν ρωσιμά μίντια αλλά και η ίδια η ρωσική πρεσβεία στη Μεγάλη Βρετανία, είπε πως ήταν έγκυος αλλά δεν βρισκόταν στο συγκεκριμένο κτήριο και ήταν ηθοποιός η οποία μάλιστα έβαλε μέικ απ για να δείξει πως έχει αίματα από την επίθεση.