Skip to main content

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κάργα ο ΠΑΟΚ

Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται εντός των ημερών να ανακοινώσουν την απόκτηση του Γιάννη Κάργα από τον ΠΑΣ Γιάννινα - Ποιος είναι ο 27χρονος Κιλκισιώτης.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμη μίας μεταγραφής, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Έπειτα από τους Ράφα Σοάρες και Νίκολας Κουαλιάτα, οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται εντός των ημερών να ανακοινώσουν και την απόκτηση του Γιάννη Κάργα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 27χρονος Κιλκισιώτης κεντρικός αμυντικός, αποτέλεσε βασικό στέλεχος του «Αγιαξ της Ηπείρου» από την στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα από τη Λέφσκι Σόφιας - αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Conference League - τον Αύγουστο του 2020. Στη διετία αυτή, ο Κάργας πραγματοποίησε 73 εμφανίσεις με τους Ηπειρώτες, πετυχαίνοντας παράλληλα και έξι (6) γκολ. Στο παρελθόν έχει περάσει ακόμα από Καβάλα, Φωστήρα, Παναχαϊκή, Πλατανιά, Πανιώνιο και Ντινάμο Μπρεστ (Λευκορωσία).

Ο Κάργας, ο οποίος μάλιστα προ ημερών είχε δηλώσει πως «... δεν είχα κάποια πρόταση από τον ΠΑΟΚ, είχα μιλήσει μια-δυο φορές, έχω κάποιους συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι εκεί», αναμένεται να φέρει στα ταμεία του ΠΑΣ ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ.