Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018
x

ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΕ 43ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ 9ΧΡΟΝΗΣ

Ο κατηγορούμενος αθωώθηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση της μικρότερης κόρης καθώς δεν αποδείχθηκε η ενοχή του. Ο 43χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ποινή κάθειρξης 29 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σ' έναν 43χρονο ο οποίος φέρεται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του, στην Ημαθία. Κρίθηκε ένοχος για βιασμό, αποπλάνηση ανηλίκου και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανέναν ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο ενώ αποφάσισε η έφεση του να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής. Έτσι, επέστρεψε στη φυλακή όπου παρέμενε προφυλακισμένος, μετά τη σύλληψη του.

Όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα, ο 43χρονος συζούσε με την μητέρα τριών παιδιών (δύο κοριτσιών κι ενός αγοριού). Το 2011 προσέγγισε την μεγαλύτερη κόρη, ηλικίας 9 ετών, ενώ  αυτή κοιμόταν και την βίασε. Το ίδιο συνέβη και άλλη μια φορά το 2013, μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν, σε χωριό της Ημαθίας.

Ο κατηγορούμενος αθωώθηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση της μικρότερης κόρης καθώς δεν αποδείχθηκε η ενοχή του. Ο 43χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Όταν τα παιδιά απομακρύνθηκαν από το οικογενειακό περιβάλλον και μεταφέρθηκαν σε ίδρυμα κακοποιημένων ανηλίκων, τα δύο κορίτσια αποκάλυψαν, σε κοινωνικές λειτουργούς, ότι έπεσαν θύματα βιασμού από τον φίλο της μητέρας τους. Στη συνέχεια ενημερώθηκε η αστυνομία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ