Skip to main content

Πολύωρες διακοπές νερού σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης

Συνεργεία της ΕΥΑΘ θα πραγματοποιήσουν έργα για τη βελτίωση του δικτύου σε δύο περιοχές στη δυτική Θεσσαλονίκη. Πού θα υπάρξουν προβλήματα.

Πολύωρες διακοπές νερού θα σημειωθούν σήμερα λόγω έργων της ΕΥΑΘ σε δύο περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα, από τις 9:00 έως τις 13:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες εγκατάστασης οργάνων μέτρησης και ελέγχου του δικτύου ύδρευσης στην συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη με Εθνικής Αντιστάσεως, στην ΔΕ Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή της Εφεδρούπολης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Καρατάσου – Σωκράτους – Προφήτη Ηλία – Καλλιθέας, στην ΔΕ Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά.

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, ο εκτιμώμενος χρόνος διάρκειας των εργασιών, είναι από τις 9:00 έως τις 13:00

Την ίδια ώρα, από τις 9:00 έως τις 15:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες ακύρωσης αγωγού Φ250 στη συμβολή της παράπλευρης οδού της Εσωτερικής Περιφερειακής με την πάροδο της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου των Δήμων Κορδελιού-Ευόσμου και Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πόντου – Κωνσταντινουπόλεως – Μοναστηρίου – Σοφοκλή Βενιζέλου καθώς και στις παρακείμενες οδούς, των Δήμων Κορδελιού-Ευόσμου και Αμπελοκήπων-Μενεμένης.
    
Ο εκτιμώμενος χρόνος των εργασιών είναι από τις 9:00 έως τις 15:00.