Skip to main content

Πολύωρη διακοπή υδροδότησης την Τετάρτη στην Καλαμαριά

Από τις 08:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω μετατόπισης και αντικατάστασης αγωγού, λόγω διαρροής.

Σε πολύωρη διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της Καλαμαριάς προχωρά αύριο, Τετάρτη 17 Απριλίου, η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών μετατόπισης και αντικατάστασης αγωγού.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, από τις 08:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω μετατόπισης και αντικατάστασης του αγωγού του δικτύου ύδρευσης διατομής Φ100 λόγω διαρροής επί της συμβολής των οδών Πασσαλίδη και Βιθυνίας του Δήμου Καλαμαριάς.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση των οδών, Πόντου-Πασσαλίδη, Κωνσταντινουπόλεως-Προύσης και οι παρακείμενοι δρόμοι που βρίσκονται στον Δήμο Καλαμαριάς.

«Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης», τονίζει η εταιρεία.