Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020
x

ΠΟΛΥΩΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΒΙΠΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Συνεργεία της ΕΥΑΘ αναμένεται να πραγματοποιήσουν εργασίες στη ΒΙΠΕ για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης - Πότε αποκαθίστανται οι διακοπές

Για πέντε περίπου ώρες αναμένεται να διακοπεί σήμερα η υδροδότηση στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, λόγω έργων που θα πραγματοποιήσουν συνεργεία της ΕΥΑΘ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από τις 9:00 π.μ έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης υδρομέτρου, διατομής Φ200 στην συμβολή των οδών ΒΝ1Α με οδό 14, οικοδομικό τετράγωνο(Ο.Τ) 52, της ΒΙΠΕΘ(1Μ.Ε.Α. - Ε.Τ.Β.Α.). Για το λόγο αυτό θα υπάρχουν προβλήματα νδροδότησης στα οικοδομικά τετράγωνα 52Β, 52Γ και 52Ζ της Βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης (ΒΙΠΕΘ.) -Τομέας Βυρσοδεψίων και πιο συγκεκριμένα στις οδούς ΝΒ1Α, ΔΑ8, ΒΝ1Α, Οδός 14 και ΒΝ1Β.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύού ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ.

Χωρίς νερό έχουν μείνει από το πρωί καταναλωτές και στο Πανόραμα του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, διακοπή υδροδότησης σημειώνεται στο συγκρότημα της οδού Φίτζιου, ενώ η αποκατάσταση εκτιμάται στις 11.00 το πρωί.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ