Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020
x

ΠΩΛΗΣΕΙΣ «PAOK TV» ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ «PAOK FC OFFICIAL STORES»

Oι οπαδοί των νταμπλούχων Ελλάδος μπορούν να αποκτούν κωδικό για το κανάλι ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στον Παναιτωλικό και μέσα από τις μπουτίκ.

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν κωδικό για το «PAOK TV» ενόψει της πρεμιέρας του ΠΑΟΚ για τη Super League την προσεχή Κυριακή εναντίον του Παναιτωλικού έχουν οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» και μέσω των «PAOK FC Official Stores».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Στην προσπάθειά του ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των φίλων του και να διευκολύνει τη δεδομένη πρόθεσή τους να σταθούν γι’ άλλη μια φορά δίπλα στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ προχωρά στη διεύρυνση των πωλήσεων παρακολούθησης του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Από το πρωί του Σαββάτου (24.08) οι φίλοι του ΠΑΟΚ, εκτός από τις αγορές τους μέσω του tv.paokfc.gr θα έχουν τη δυνατότητα ν’ αγοράσουν από τα PAOK FC Official Stores (Τούμπα, City Store) ειδικούς κωδικούς για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Κυριακής αποκλειστικά από το PAOK TV. Κάθε κωδικός κοστίζει 4,99 ευρώ και είναι για αυστηρά προσωπική χρήση.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε πως όποιος επιθυμεί τη μαζική αγορά συνδρομών για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός μπορεί ν’ απευθυνθεί στο tv@paokfc.gr προκειμένου να λάβει οδηγίες ολοκλήρωσης της αγοράς του.

Tips

-Κάθε λογαριασμός και κάθε Pay Per View αντιστοιχεί σε έναν χρήστη.

-Κάθε λογαριασμός αντιστοιχεί σε μία οθόνη.

-Ο χρήστης έχει δυνατότητα ν’ αλλάξει οθόνη προβολής αρκεί πρώτα να κάνει log out από τη συσκευή που χρησιμοποιεί και να κάνει log in στη συσκευή που επιθυμεί να παρακολουθήσει τον αγώνα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ