Skip to main content

Πολυτεχνείο: Με μέτρα τα στεφάνια στο ΕΑΤ - ΕΣΑ από ΣΥΡΙΖΑ και ΣΦΕΑ (φωτο)

Με μάσκες και αποστάσεις η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου στον χώρο των βασανιστηρίων του ΕΑΤ – ΕΣΑ.

Με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων τελέστηκε εκδήλωση παρουσία πενηνταμελούς αντιπροσωπείας της κοινοβουλευτικής ομάδας, του κόμματος και της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επέτειο του Πολυτεχνείου στον χώρο των βασανιστηρίων του ΕΑΤ – ΕΣΑ.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έφθασε κρατώντας ένα λουλούδι και κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των βασανισθέντων του ΕΑΤ – ΕΣΑ.

Αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά τίμησε την εξέγερση του Πολυτεχνείου, καταθέτοντας λουλούδια στο χώρο των πρώην κτηρίων της ΕΣΑ, στο στρατόπεδο Παπαδογιωργή, όπου κατα τη διάρκεια της Χούντας κρατούνταν αγωνιστές.

Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν ο Βουλευτής Πειραιά Θ.Δρίτσας,ο Συντονιστής της ΝΕ Χ.Φωτιάδης,ο επικεφαλής του Πειραιάς για Όλους Ν.Μπελαβίλας,τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Γ. Γενιά, Γ. Καρδαράς,Ε. Σταματάκη και το μέλος της ΟΜ Καμινίων Ε. Γιανούτσου.

Στεφάνια κατέθεσαν επίσης ο Νίκος Τριανταφύλλου γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων – Αντιστασιακών 1967 – 1974, ο Γιώργος Πέρρος μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, ο Δήμος Κουμπούρης πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, η Χριστίνα Σκαλούμπακα πρόεδρος της ΟΓΕ.

Πηγή: left.gr