Skip to main content

Πωλητές λαϊκών αγορών: Απαξιώνουν τον κλάδο και χλευάζουν ευχόμενοι «Καλό Πάσχα»

Η Ομοσπονδία σωματείων επαγγελματιών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών σημειώνει πως δεν έχει δοθεί καμία παράταση στη διαβούλευση για το νομοσχέδιο.

Σκληρή ανακοίνωση κατά της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης και της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Καταναλωτή εξέδωσε η Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης, με αφορμή το νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο.

«Η απαξίωση ενός ολόκληρου κλάδου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό» σημειώνουν οι παραγωγοί και πωλητές στην ανακοίνωση και προσθέτουν: «Ζητήσαμε λίγες ημέρες παράταση στη διαβούλευση του νομοσχεδίου για το υπαίθριο εμπόριο και τις λαϊκές αγορές. Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, υιοθετώντας την άποψη μας αυτή, ζήτησε το ίδιο με έγγραφο της, προκειμένου να μπορέσουμε όλοι να μελετήσουμε καλύτερα το νέο νομοσχέδιο. Οι αρμόδιοι στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Σταμπουλίδης και ο υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης, απαξιούν ακόμα και να μας απαντήσουν, ενώ την ίδια στιγμή μας εύχονται χλευαστικά “Καλό Πάσχα”».

«Ευτυχώς που δεν είμαστε στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία» σχολιάζει δηκτικά η Ομοσπονδία και καταλήγει: «Θα είχαν διατάξει τους πραιτωριανούς τους να μας ρίξουν στα λιοντάρια, όσο αυτοί γελούν από την εξέδρα».