Skip to main content

Πολυθεματικό ιατρικό συνέδριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Το συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Ιουνίου, θα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, κλινικά φροντιστήρια

Το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» διοργανώνει για πρώτη χρονιά πολυθεματικό Ιατρικό συνέδριο, χωρίς εμπορικές χορηγίες, που θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Ιουνίου 2019 στα αμφιθέατρα και στις αίθουσες διδασκαλίας του Νοσοκομείου.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, κλινικά φροντιστήρια και φιλοδοξεί, όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση, να είναι μια ενδιαφέρουσα επιστημονική συνάντηση των μάχιμων γιατρών, απαντώντας στις ανάγκες τους για διαρκή εκπαίδευση, με ελεύθερη δωρεάν και άρα ισότιμη συμμετοχή.

Το επιστημονικό πρόγραμμα εμπλουτίστηκε και με πολιτιστικές εκδηλώσεις: δύο θεατρικές παραστάσεις, η ιστορία του Σανατορίου από τη θεατρική ομάδα εργαζομένων του ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου» και μια παράσταση κλόουν για τα παιδιά της Παιδιατρικής πτέρυγας, με σκοπό να αναδείξει το γέλιο ως θεραπευτικό μέσο, όπως επίσης και τελετή λήξης με μία χορωδιακή συναυλία.

Το ιατρικό συνέδριο του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» τελεί υπό την αιγίδα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης και του υπουργείου Υγείας.

Στην ιστοσελίδα του συνεδρίου www.ippokrateiothess-congress.gr μπορείτε να βρείτε τα έντυπα εγγραφής και υποβολής περιλήψεων εργασιών, με όλες τις σχετικές πληροφορίες και τα στοιχεία επικοινωνίας.