Skip to main content

Πολιτικά παιχνίδια Καϊτετζίδη καταγγέλει ο Αντωνούδης

Από τις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου Πυλαίας είχε ξεκινήσει ως ιδέα η ανάπλαση του Ελαιορέματος, στην περιοχή της Πυλαίας, τονίζει ο υποψήφιος δή

Από τις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου Πυλαίας είχε ξεκινήσει ως ιδέα η ανάπλαση του Ελαιορέματος, στην περιοχή της Πυλαίας, τονίζει το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών και ο υποψήφιος δήμαρχος Απόστολος Αντωνούδης.

Το έργο, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι προϋπολογισμού 6 εκατομμυρίων ευρώ και αποκλειστικής χρηματοδότησης ΕΣΠΑ.

"Λόγω ασυνεννοησίας της κατασκευάστριας εταιρείας με την ΕΥΑΘ η αποπεράτωση του έργου δεν παρατάθηκε έως ότου αποπερατωθεί το αποχετευτικό δίκτυο της περιοχής" σημειώνει το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών.

"Πεζόδρομοι οι οποίοι είχαν ήδη στρωθεί με κυβόλιθους πρέπει να καταστραφούν, να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποχέτευσης και να ξαναστρωθούν έχοντας ως αποτέλεσμα την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος. Όλα αυτά έγιναν προκειμένου ο Δήμαρχος, κατά την προσφιλή του επικοινωνιακή τακτική, να το εγκαινιάσει παρουσιάζοντας το ως δικό του έργο εν όψει εκλογών. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους για το μέγεθος της προχειρότητας και της πολιτικής σκοπιμότητας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής", υποστηρίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Απόστολος Αντωνούδης.