Skip to main content

Πολιτικές για την προστασία της οικογένειας σε εκδήλωση της ΝΔ στη ΔΕΘ

Αύριο στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης η εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ, με Όλγα Κεφαλογιάννη, Βόζενμπεργκ και Βορίδη.

«Σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας» είναι το θέμα της αυριανής εκδήλωσης που διοργανώνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΝΔ για την 83η ΔΕΘ η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων του κόμματος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19.00, στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (πλατεία Ιπποδρομίου, με ομιλητές τη βουλευτή Α' Αθηνών, Όλγα Κεφαλογιάννη, την ευρωβουλευτή, Ελίζα Βόζεμπεργκ και τον βουλευτή Αττικής, Μάκη Βορίδη. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η κ. Μαρία Συρεγγέλα, Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ και θα συντονίσει η κ. Νατάσα Σωτηριάδου, Αν. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας, η κατά προτεραιότητα ενίσχυση των νέων ζευγαριών για να μεγαλώσουν τις οικογένειές τους, η διακοπή της φυγής των νέων στις άλλες χώρες, η στήριξη των οικογενειών με παιδικούς σταθμούς και καλά σχολεία και η δημιουργία αναπτυξιακού, σταθερού και ασφαλούς οικονομικού και κοινωνικού περιβάλλοντος, αποτελούν για τη Νέα Δημοκρατία τους βασικούς άξονες για τη στήριξη της οικογένειας, όπως αναφέρουν τα στελέχη του κόμματος.