Skip to main content

Πολιτικό event το γενέθλιο πάρτι της Άννας Ευθυμίου

Αιχμές και σπόντες για την απουσία της «γαλάζιας» πολιτικού από την τοπική αυτοδιοίκηση και «παρούσα» στις πολιτικές εξελίξεις.

Σε πολιτικό event μετατράπηκε το πάρτι γενεθλίων της κ. Άννας Ευθυμίου στο Domenico στα Λαδάδικα, για να ευχαριστήσει παράλληλα και τους συνεργάτες της. Το πάρτι της «γαλάζιας» πολιτικού έγινε για να επιβεβαιώσει την ενεργό παρουσία της στις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις.

Σε μια βραδιά μόνο για φίλους και συνεργάτες της που τη βοήθησαν προεκλογικά στην κάθοδό της ως υποψήφια με τη ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης, η Άννα Ευθυμίου όχι μόνο έκανε πολιτικές αναφορές, αλλά έριξε και σπόντες...

Η σημαντικότερη από όλες ήταν η αναφορά της στην απουσία της από τα αυτοδιοικητικά πράγματα της Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα χρόνο η κ. Ευθυμίου ήταν από τα φαβορί για να συμμετάσχουν στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια είτε της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είτε του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, «κόπηκε» με όχι και τόσο... κομψό τρόπο, όπως αναφέρουν οι «κακές γλώσσες». Αποτέλεσμα ήταν να αξιοποιηθεί ως υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, όπου τα πήγε πολύ καλά, χωρίς όμως να εκλεγεί.

«Ο λόγος που δεν υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση ακόμη, δεν ήταν δική μου επιλογή...», είπε δημοσίως η κ. Ευθυμίου, αφήνοντας αιχμές για την εξαίρεσή της προφανώς από το ψηφοδέλτιο Καλαφάτη για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Όπως επίσης θέση πήρε και για τις εξελίξεις στο κόμμα της, τη ΝΔ: «Αναγνωρίζω πως η ΝΔ έχει πληγώσει τον κόσμο της, πρέπει να δούμε ξανά τον ιδεολογικό μας προσανατολισμό».

Η Άννα Ευθυμίου είναι γεννημένη στις 10 Ιουνίου του 1980 και δηλώνει έτοιμη για τις νέες πολιτικές προκλήσεις, πατώντας στη δυναμική που ανέπτυξε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

Οι δηλώσεις της μάλιστα έγιναν ενώπιον πολλών γνωστών γαλάζιων τοπικών στελεχών, τόσο από την κεντρική πολιτική σκηνή, όσο κι από την αυτοδιοίκηση. Διακρίναμε τις παρουσίες των κ.κ. Καράογλου, Κυρίζογλου, Κοσκινά, Βαλεργάκη, Γαρούφα, Αβραμίδη, Αηδονόπουλου, Μπίκου, Πατέλη και Πολυξένης Δρίτσα.

Όλοι έμειναν με την πεποίθηση ότι η όμορφη Άννα θα είναι παρούσα στα πολιτικά πράγματα και μάλιστα έτοιμη δια παν ενδεχόμενο όποτε αυτό προκύψει...

Η Άννα Ευθυμίου είναι γεννημένη στις 10 Ιουνίου του 1980 και δηλώνει έτοιμη για τις νέες πολιτικές προκλήσεις

Πήρε θέση για τις εξελίξεις στο κόμμα της, τη ΝΔ

Αναφέρθηκε και στην απουσία της από τα αυτοδιοικητικά πράγματα της Θεσσαλονίκης