Skip to main content

Πολιτικό φλερτ της Νέας Δημοκρατίας με τον Νίκο Γκάλη

Ο Νίκος Γκάλης υποψήφιος βουλευτής µε τη ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης; Τι αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά»

Κοντά στην εμπλοκή του στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται πως βρίσκεται ο θρύλος του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί πολιτικό «φλερτ» ανάμεσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον «Gangster».

Σύμφωνα με το ένθετο «Secret» της εφημερίδας, άνθρωποι της παράταξης επιθυμούν να πείσουν τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ να πολιτευτεί και, μάλιστα, έγιναν προσπάθειες για συνάντηση του ίδιου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο πλαίσιο της παρουσία του στη Θεσσαλονίκη για την 82η ΔΕΘ.

Τον τελευταίο καιρό, αναφέρεται στο δημοσίευμα, έχουν έρθει στο προσκήνιο σενάρια που αφορούν σε πιθανή παρουσία του ονόματος του Γκάλη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Θεσσαλονίκης. Στο παρελθόν, έχουν υπάρξει άλλες δύο περιπτώσεις που ανάλογο σενάριο έχει «παίξει» στα ρεπορτάζ και συγκεκριμένα το 1996, όταν είχε γίνει προσέγγιση από συνεργάτη του Μιλτιάδη Έβερτ και το 2009, λόγω της παρουσίας του «Gangster» σε εκδήλωση του ευρωβουλευτή, Μαργαρίτη Σχοινά.

Στη Νέα Δημοκρατία, καταλήγει το εν λόγω άρθρο, θεωρούν πως θα έχουν κάνει μία πολύ σημαντική κίνηση, εάν πείσουν τον «Nick» να πολιτευτεί.