Skip to main content

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Το αν θα βρεθεί DNA στον χώρο του εγκλήματος είναι το κομβικό σύμφωνα με τον πρόεδρο ων Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής.

Για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της στυγνής δολοφονίας των Γλυκών Νερών μίλησε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως η υπόθεση έχει πολλά ανοικτά ερωτήματα.

Αρχικά, μιλώντας στο Mega, σχολίασε το ενδεχόμενο ύπαρξης σκίτσου για έναν από τους δράστες. «Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό με το σκίτσο. Η εμπειρία μου λέει ότι τέτοια σκίτσα δεν βοήθησαν ποτέ στο παρελθόν. Άρα δεν έχω ελπίδα από το σκίτσο. Σημαντικό στοιχείο είναι ο τόπος του εγκλήματος. Εκεί είναι το ζητούμενο αν υπάρχει DNA. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τη συγκεκριμένη ληστεία μετά φόνου. Το πώς έδρασαν οι δράστες, ο χρόνος που έμειναν μέσα στην κατοικία».

Διαβάστε σχετικά Γλυκά Νερά: Σκίτσο του ενός δράστη στo μικροσκόπιο των αρχών

Αναφορικά με το τι έγινε μέσα στο σπίτι, τόνισε: «Το μωρό ήταν πάνω στο κρεβάτι, δίπλα στην μαμά. Ο δολοφόνος δολοφόνησε την 20χρονη ενώ ήταν το μωράκι δίπλα. Εκτός εάν την δολοφόνησαν και το έβαλαν μετά δίπλα της το μωράκι. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Προσπαθείς να κάνεις εικόνα τις σκηνές που διαδραματίστηκαν εκεί» πρόσθεσε.

Τέλος, δήλωσε πως μόλις οι αστυνομικοί έλυσαν τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν, αυτός σηκώθηκε και άρχισε να κλαίει δίπλα στην γυναίκα του, ενώ μετά πήρε αγκαλιά το μωρό του.