Skip to main content

Πολλές εκπλήξεις στο εντυπωσιακό ΣΚΡΑΤΣ Pop Up Store στην πλατεία Αριστοτέλους (φωτο)

Το εντυπωσιακό ΣΚΡΑΤΣ Pop Up Store υποδέχεται από το πρωί τους επισκέπτες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού

Το ΣΚΡΑΤΣ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην πλατεία Αριστοτέλους, επιφυλάσσοντας διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις σε όσους βρέθηκαν στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.

Το εντυπωσιακό ΣΚΡΑΤΣ Pop Up Store υποδέχεται από τις 10 το πρωί τους επισκέπτες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού. 

Οι επισκέπτες στο ΣΚΡΑΤΣ Pop Up Store συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό quiz για να ανακαλύψουν ποιο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ τούς ταιριάζει καλύτερα.

Έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με φόντο τα διάσημα σύμβολα του δημοφιλούς παιχνιδιού υπό την μουσική από γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, που εξέπεμπε ζωντανά από την πλατεία Αριστοτέλους. Το εντυπωσιακό ΣΚΡΑΤΣ Pop Up Store θα παραμείνει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έως το βράδυ.

Ραντεβού στις 19:00 στο κατάστημα ΟΠΑΠ της οδού Βογατσικού

Το βράδυ το κέφι θα μεταφερθεί στο κατάστημα ΟΠΑΠ της Θεοδώρας Καλλονιάτου, στη οδό Βογατσικού 14, το οποίο, από τις 19:00, θα υποδέχεται τον κόσμο σε μια ξεχωριστή ΣΚΡΑΤΣ night.

Οι πελάτες του καταστήματος, αλλά και όσοι βρεθούν στην περιοχή, θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη διασκέδαση, ψυχαγωγία και εκπλήξεις, με ένα εντυπωσιακό καλωσόρισμα, λαχταριστά εδέσματα και πολλή μουσική.