Skip to main content

Πολύνεκρο τροχαίο στην Κομοτηνή

Εννέα νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι μέχρι στιγμής ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος με λαθρομετανάστες, που σημειώθηκε το πρωί στον ανατολικό κόμβο της Εγνατίας Οδού στην Κομοτηνή.

Εννέα νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι μέχρι στιγμής ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος με λαθρομετανάστες, μεταξύ των οποίων και γυναικόπαιδα, που σημειώθηκε το πρωί στον ανατολικό κόμβο της Εγνατίας Οδού στην Κομοτηνή.

Το δυστύχημα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μετά τις 8 το πρωί όταν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 13 άτομα, ξέφυγε από την πορεία του, συγκρούστηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και σε πινακίδα της Εγνατίας Οδού, εκτινάχτηκε σε μεγάλη απόσταση και ανατράπηκε στο παράπλευρο αντιπλημμυρικό κανάλι.

Από τους τραυματίες, σύμφωνα με το νοσοκομείο της Κομοτηνής, υπάρχουν τέσσερα βαριά περιστατικά, εκ των οποίων ένα μικρό παιδί, το οποίο μεταφέρεται στην Αλεξανδρούπολη και μια γυναίκα, η οποία αυτή την ώρα χειρουργείται. 

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο διαχωρίστηκε στα δύο και μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδηρικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανολογείται ότι η αιτία του δυστυχήματος μπορεί να ήταν είτε η υπερβολική ταχύτητα είτε κάποια βλάβη στο αυτοκίνητο λόγω υπέρβαρου φορτίου. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το όχημα να ήταν κλεμμένο.

.