Skip to main content

Πολύωρες καθυστερήσεις για «Θεόφιλο» και «Ταξιάρχη»

Οι ισχυροί άνεμοι, που πνέουν στο Β.Α. Αιγαίο, δεν επιτρέπουν στα πλοία «Θεόφιλος» και «Ταξιάρχης» να εκτελέσουν κανονικά τα δρομολόγιά τους, από Μυτιλήνη και Καβάλα αντίστοιχα.
Με πολύωρες καθυστερήσεις πληρώνουν οι επιβάτες και τα πληρώματα των πλοίων «Θεόφιλος» και «Ταξιάρχης» τους ισχυρούς ανέμους (έως 8 μποφόρ) που πνέουν από χθες στο βορειοανατολικό Αιγαίο.
Συγκεκριμένα, το πλοίο «Θεόφιλος», που επρόκειτο να καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας χθες το απόγευμα, αναμένεται να αφιχθεί τελικά απόψε στις 11 παρά τέταρτο –αφού τα μποφόρ το υποχρέωσαν να παραμείνει στο λιμάνι της Μυτιλήνης!
Αντίστοιχα, το πλοίο «Ταξιάρχης» παραμένει στο λιμάνι της Καβάλας, καθυστερώντας για πολλές ώρες την αναχώρησή του -που είχε προγραμματιστεί για σήμερα (7/11) στη 1.30μμ- για τα νησιά του Αιγαίου. Το Λιμεναρχείο Καβάλας έχει δώσει νέα ώρα αναχώρησης του σκάφους αύριο στις 6 το πρωί.
Λόγω των ανέμων, που επηρεάζουν και τον Κόλπο της Καβάλας, δεν πραγματοποιήθηκε το πρωί το δρομολόγιο του φέρι μποτ Καβάλας – Πρίνου Θάσου, αλλά λόγω ύφεσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί κανονικά το δεύτερο (και τελευταίο) δρομολόγιο της ημέρας, από Καβάλα για Πρίνο, στις 2 το μεσημέρι.
Τα δρομολόγια Κεραμωτής – Λιμένα Θάσου εκτελούνται κανονικά.