Skip to main content

Πορεία διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Θεσσαλονίκης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν μέλη του Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες» ενάντια στ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν μέλη του Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες» ενάντια στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Στην εκδήλωση, στην οποία έλαβαν μέρος και μέλη προεδρείων των Συλλόγων Πολυτέκνων, Κιλκίς, Κοζάνης, Χαλκιδικής, Καβάλας, Σερρών και Δράμας, τονίστηκε ότι στα νέα νομοσχέδια δεν λαμβάνεται καμία μέριμνα για τις πολύτεκνες οικογένειες.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση πραγματοποίησαν στη συνέχεια, μέσω των οδών Εγνατίας και Βενιζέλου πορεία διαμαρτυρίας προς το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης, όπου τοιχοκόλλησαν ψήφισμα με αιτήματά τους.

«Τα πέντε βασικά αιτήματα των πολύτεκνων είναι: δίκαιη φορολογική αντιμετώπιση, δίκαιη αντιμετώπιση στο νόμο για τη δημοσιονομική προσαρμογή, δίκαιη αντιμετώπιση στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, δίκαιη αντιμετώπιση στο νόμο για τους ημιυπαίθριους χώρους, καθώς και να μην καταργηθεί ο διορισμός πολύτεκνων εκπαιδευτικών», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης, Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος.

«Βιώνουμε μία επιδρομή κατά της πολύτεκνης οικογένειας με όλα αυτά τα μέτρα που λαμβάνονται. Ζητάμε υλοποίηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων προς την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος», ανέφερε ο κ. Θεοτοκάτος.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων Ν. Θεσσαλονίκης, Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, οι βουλευτές της Ν.Δ. Κώστας Γκιουλέκας και Θεόδωρος Καράογλου, του ΛΑΟΣ, Αστέριος Ροντούλης και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής.