Skip to main content

Πορεία διαμαρτυρίας κατά της καύσης RDF/SRF στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας

Πορεία διαμαρτυρίας και δράσεις καλλιτεχνικής και περιβαλλοντικής φύσης για παιδιά το Σάββατο, από την Πρωτοβουλία 126 συλλόγων, σωματείων και φορέων

Πορεία διαμαρτυρίας στις γειτονιές του δήμου Παύλου Μελά, κατά της καύσης RDF/SRF στο εργοστάσιο του ΤΙΤΑΝ στην Ευκαρπία, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο στις 11:30 η Πρωτοβουλία 126 συλλόγων, σωματείων και φορέων που αντιτίθενται και κάνουν λόγο για καρκινογόνο καύση.

Συγκεκριμένα, η Πρωτοβουλία ανακοίνωσε:

• Πορεία διαμαρτυρίας στις γειτονιές του Δήμου Παύλου Μελά το Σάββατο 30/5, ώρα 11:30 π.μ. με αφετηρία και κατάληξη το δημαρχείο Παύλου Μελά (Καραολή και Δημητρίου 1, Σταυρούπολη, υπάρχει ελεύθερο parking πλησίον του χώρου), με σκοπό και τη μαζική ενημέρωση των πολιτών.
• Θα προηγηθούν στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου Παύλου Μελά ώρα 10:30 δράσεις καλλιτεχνικής και περιβαλλοντικής φύσης για παιδιά (ζωγραφική, παιχνίδια ανακύκλωσης). «Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας να φωνάξουμε προς όλες τις κατευθύνσεις την αντίθεσή μας στα σχέδιά τους», προτρέπει τους ενδιαφερόμενους η Πρωτοβουλία.

 «Λύσεις υπάρχουν αρκεί η προτεραιότητα να είναι πραγματικά η υγεία των πολιτών. Καλούμε μικρούς και μεγάλους, πολίτες της πόλης, φορείς, συλλόγους,  να ζωγραφίσουμε, να παίξουμε, να ενημερωθούμε, να διαμαρτυρηθούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας!», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Πρωτοβουλία επισημαίνει τέλος ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής κατά τις δράσεις, λόγω κορωνοϊού.