Skip to main content

Πορεία Βαρουφάκη και βουλευτών του ΜέΡΑ25 στο Πολυτεχνείο (φωτο)

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΜέΡΑ 25 έφτασε στην κεντρική είσοδο του Πολυτεχνείου κρατώντας πλακάτ, στα οποία ήταν γραμμένα συνθήματα για τη Δημοκρατία

Από τον χώρο του Πολυτεχνείου ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης και ακόμη έξι άτομα που τον συνόδευαν, ξεκίνησαν για πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΜέΡΑ 25 έφτασε στην κεντρική είσοδο του Πολυτεχνείου κρατώντας πλακάτ, στα οποία ήταν γραμμένα συνθήματα για τη Δημοκρατία.

Τον πλησίασε αστυνομικός ο οποίος του είπε ότι πρέπει να τηρούμε τους κανόνες, με τον κ. Βαρουφάκη να του απαντά πως σέβεται τους νόμους και το Σύνταγμα και ότι θα φτάσει μέχρι την πύλη.

«Η ΕΡΤ σήμερα αποφάσισε να γίνει ΥΕΝΕΔ, αναμασώντας την κυβερνητική προπαγάνδα εναντίον του ΜέΡΑ25. Σαν να θέλουν να επιβεβαιώσουν την εκτίμηση μας για διολίσθηση στον Ορμπανισμό. Και την επιλογή μας: τα μέλη μας σπίτι τους, 7 βουλευτές πορεία!», έγραψε ο κ. Βαρουφάκης νωρίτερα στο twitter, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις που έχουν ανακοινωθεί για λόγους δημόσιας υγείας.