Skip to main content

Με γιλέκο και πόρπη Μακεδονίας η Γιάννα Αγγελοπούλου στον Τζιτζικώστα

Για άλλη μία φορά η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» τράβηξε πάνω της βλέμματα και φλας με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Πιστή στην παράδοση που... η ίδια δημιούργησε, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου τράβηξε και πάλι όλα τα βλέμματα πάνω της με τις ενδυματολογικές της επιλογές κατά την άφιξή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κ. Αγγελοπούλου, που συντονίζει τους εορτασμούς, έχει εντυπωσιάσει με τα λουκ που επιλέγει για τις επισκέψεις της σε όλη τη χώρα, καθώς φροντίζει να ταιριάζει φορεσιές με την ιστορία του κάθε τόπου που επισκέπτεται τιμώντας έτσι την ελληνική παράδοση, με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Έτσι για το τετ α τετ με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, η Γιάννα Αγγελοπούλου επέλεξε ένα παραδοσιακό μακεδονικό γιλέκο και μια πόρπη Μακεδονίας.

Σημειώνεται ότι τα παραδοσιακά κομμάτια που επιλέγει γίνονται συχνά πυκνά θέμα συζήτησης, ενώ η ίδια υποστηρίζει στο έπακρο το κάθε ρούχο.

Μάλιστα, προσερχόμενη στην περιφέρεια η κ. Αγγελοπουλου είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενη προς τον κ. Τζιτζικώστα: «Απόστολε επιτέλους! Τίμησα την υπόσχεση μετά από δυο αναβολές, χαίρομαι παρά πολύ που είμαι εδώ».