Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
x

ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΨΑΡΙΑ ΑΠΟ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Ενημερώθηκε η οικεία Λιμενική Αρχή για παράνομη αλιεία και κλοπή αλιευμάτων με δίχτυα ξύλινη πλατφόρμα στη λιμνοθάλασσα του Πόρτο Λάγους.

Για απόπειρα ιχθυοκλοπής συνελήφθησαν δύο άνδρες  ηλικίας 33 και 41 ετών, σήμερα το μεσημέρι, από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πόρτο Λάγους με τη συνδρομή στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η οικεία Λιμενική Αρχή για παράνομη αλιεία και κλοπή αλιευμάτων με δίχτυα στη λιμνοθάλασσα του Πόρτο Λάγους και συγκεκριμένα σε περιοχή μισθωμένη από τον αλιευτικό συνεταιρισμό με τη χρήση αυτοσχέδιας πλωτής ξύλινης κατασκευής.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν τα στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν την αυτοσχέδια πλωτή ξύλινη κατασκευή ενώ ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι δράστες, πεζοί, στο 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Φαναρίου Πόρτο Λάγους.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Πόρτο Λάγους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν 1500 μέτρα διχτυών από μεσηνέζα και η αυτοσχέδια πλωτή ξύλινη κατασκευή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ