Skip to main content

Πώς έγινε το φονικό στη Μακρινίτσα - Τους σκότωσε μπροστά στους γονείς τους

Ο δράστης διαπληκτίστηκε με την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδερφό της, ενώ επιτέθηκε στη συνέχεια με μαχαίρι αφαιρώντας τους τη ζωή.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στην τοπική κοινωνία της Μακρινίτσας Πηλίου το άγριο φονικό, με θύματα δύο νεαρά αδέλφια, σήμερα περίπου στις 8 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr τη ζωή τους έχασαν ο Γ.Τ., 30 ετών και η αδελφή του Κ.Τ. 28 χρόνων, μητέρα ενός παιδιού δύο ετών.

Στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου παίχτηκε η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος, εκτυλίχθηκαν πριν από λίγη ώρα σκηνές αρχαίας τραγωδίας, όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν επίσημα στους οικείους τους ότι τα δύο αδέλφια είναι νεκρά.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο νέων, που ήταν μπροστά το επεισόδιο με το μαχαίρωμα των παιδιών τους.

Το χρονικό του διπλού φονικού

Το άγριο φονικό, σύμφωνα με το protothema.gr, συνέβη στις 8 το απόγευμα, όταν ο 31χρονος πήγε στο σπίτι της οικογένειας και διαπληκτίστηκε έντονα με την σύζυγό του και τον αδελφό της, καθώς φέρεται ότι απαιτούσε να του δώσουν το παιδί του. Όμως, η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, που φέρονται ότι του απαγόρευαν την επικοινωνία με την ίδια και το παιδί.

Ξαφνικά, αναφέρεται στο ρεπορτάζ, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό τι προηγήθηκε, έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει με μανία στα δυο αδέλφια, μπροστά στην έντρομη μητέρα τους. Σύμφωνα με το Protothema.gr, πρώτη χτύπησε την άτυχη Κωνσταντίνα στην κοιλιά και στο πλευρά, σωριάζοντάς την αιμόφυρτη στο δάπεδο. Ο 30χρονος αδελφός της που προσπάθησε να αφοπλίσει τον μαινόμενο 31χρονο, δέχθηκε πλήγματα από την κοφτερή λεπίδα στην κοιλιά και την καρδιά που προκάλεσαν τον ακαριαίο θάνατό του! Η 28χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο, όμως, παρ’ όλο που οι γιατροί στο νοσοκομείο έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να την κρατήσουν στη ζωή, άφησε την τελευταία της πνοή.

Αμέσως μετά το μακελειό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο φερόμενος δολοφόνος τράπηκε σε φυγή, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε με κατεύθυνση προς το σπίτι του, σε ένα άλλο χωριό του Πηλίου. Οι κινήσεις των αστυνομικών δυνάμεων που ειδοποιήθηκαν άμεσα για το διπλό έγκλημα, τον έκαναν να αλλάζει συνεχώς κατευθύνσεις, αλλά όλες οι δίοδοι ήταν αποκλεισμένες με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Οι σοροί των δύο νέων παιδιών ηλικίας 30 και 28 χρονών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου. Οι συγγενείς τους έφτασαν στο “Αχιλλοπούλειο” και ενημερώθηκαν ότι τα δύο αδέρφια έφυγαν από τη ζωή.