Skip to main content

Πώς έγινε το φρικτό φονικό της 20χρονης μάνας στα Γλυκά Νερά

Κατά πληροφορίες η 20χρονη φαίνεται πως έπεσε θύμα βασανισμού για να αποκαλύψει εάν μέσα στο σπίτι και που συγκεκριμένα υπήρχαν χρήματα.

Τρεις δράστες βρίσκονται σύμφωνα με την αστυνομία πίσω από το φρικτό έγκλημα που διαπράχθηκε στις τέσσερις και μισή τα ξημερώματα στα Γλυκά Νερά.

Όπως αναφέρει το kathimerini.gr, τρία άτομα μπήκαν από παράθυρο υπογείου της τριώροφης κατοικίας και έδεσαν τον 32χρονο άνδρα, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, σε μία καρέκλα, σε διαφορετικό χώρο από αυτόν στον οποίο ήταν η σύζυγός του.

Η 20χρονη φαίνεται πως έπεσε θύμα βασανισμού για να αποκαλύψει εάν μέσα στο σπίτι και που συγκεκριμένα υπήρχαν χρήματα. Βρέθηκε μπρούμυτα στη σοφίτα. Ήταν γεννηθείσα το 2001, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και είχε βρετανικό διαβατήριο.

Ο άνδρας κατάφερε και τηλεφώνησε στις έξι το πρωί στην αστυνομία και ζήτησε βοήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι βρέθηκε και το 11 μηνών μωρό του ζευγαριού, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Παίδων».

Οι δράστες σκότωσαν και τον σκύλο για να μην κάνει θόρυβο και στη συνέχεια τον κρέμασαν.

Οι ληστές αποχώρησαν αφότου έκλεψαν 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Η πρώτη κατάθεση του συζύγου

Ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ωστόσο έχει δώσει ήδη την πρώτη κατάθεση στην αστυνομία σχετικά με το πώς έγινε η άγρια ληστεία ληστεία στο σπίτι του και στη συνέχεια το φονικό.

Όπως ανέφερε ο 32χρονος σύζυγος στους αστυνομικούς, οι ληστές μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας ανέφερε στην πρώτη του κατάθεσή πως ανάμεσα στους δράστες ήταν ένας ψηλός και ένας κοντός και παραβίασαν ένα παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας.