Skip to main content

Νωρίτερα το δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους από την Ioniki

Καταβάλλει το δώρο Πάσχα νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά σε όλο το προσωπικό, ανεξάρτητα από το εάν έχει ενταχθεί ή όχι στην Αναστολή Σύμβασης Εργασίας.

Στη λήψη άμεσων αποφάσεων ενίσχυσης και τόνωσης του ανθρώπινου δυναμικού της προχώρησε η Ioniki, κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες κάτω από τις οποίες βρίσκεται ολόκληρος ο πλανήτης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, στηρίζοντας, έτσι, την «Παρέα των Φύλλων».

Στο πλαίσιο αυτό, όπως ανακοίνωσε η Ioniki, αποφασίστηκε να καταβληθεί το δώρο Πάσχα νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά σε όλο το προσωπικό, ανεξάρτητα από το εάν έχει ενταχθεί ή όχι στην Αναστολή Σύμβασης Εργασίας, ενώ επιπρόσθετα προσφέρθηκαν δωρεάν κιβώτια με προϊόντα Ioniki και στις τρεις πόλεις όπου διατηρεί η εταιρεία εγκαταστάσεις (Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κρήτη).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιώργος Πορτοκαλίδης σε επιστολή του προς το προσωπικό το ευχαρίστησε για την αφοσίωσή του και για την προσαρμοστικότητα που επέδειξε κάτω από αυτές τις νέες δύσκολες συνθήκες και ευχήθηκε να τελειώσει σύντομα αυτή η «περιπέτεια» ώστε να επιστρέψουμε όλοι υγιείς και δυνατοί στην κανονικότητα.