Skip to main content

Η άτιμη Ιντερπόλ και ο αγώνας κατά της διαπλοκής...

Η άτιμη Ιντερπόλ που στέκεται εμπόδιο στον αγώνα κατά της διαπλοκής, μία μυστήρια απόφαση για τη Σύρο και οι κομπάρσοι της προπαγάνδας.

Βρε, κοίτα κάτι συμπτώσεις… Τον Δεκέμβριο του 2015, ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης, παρουσίασε το τηλεοπτικό δίκτυο Hellas Net στο Μουσείο της Ακρόπολης. Το δίκτυο περιλαμβάνει  την κοινή μετάδοση ενός προγράμματος 5 ωρών σε 11 περιφερειακούς σταθμούς της χώρας. Επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα είναι ο Κώστας Βαξεβάνης.

Δείτε τώρα ποιοι παραβρέθηκαν στην παρουσίαση: Οι υπουργοί, εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, ο Γ.Γ. ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, ο Γιώργος Λιάνης κ.ά. Με παρόντες τους παραπάνω, ο συλληφθείς με ένταλμα της Ιντερπόλ κατηγορούμενος από την ολλανδική δικαιοσύνη, για απάτη -δολία πτώχευση- δήλωσε ότι η Hellasnet «θα σταθεί μακριά από κάθε είδους διαπλοκή και συμφέροντα».

Τι κρίμα, που χάσαμε έναν άνθρωπο πολέμιο της διαπλοκής. Αυτή η άτιμη Ιντερπόλ φταίει. Χωρίς την πίεση της Ιντερπόλ, δύσκολα θα εντοπιζόταν και θα συνέχιζε τον αγώνα του κατά της διαπλοκής. Μετά τον Καλογρίτσα, χάσαμε και τον Καραγιώργη. Ποιος είναι ο επόμενος αδιάφθορος;

Περασμένα ξεχασμένα: Από την απαίτηση της, η πρώτη φορά Αριστερά, να φύγουν τα κάγκελα και να διαδηλώνουν ελεύθερα οι πολίτες, έφτασε στη ρίψη χημικών στους συνταξιούχους. Αναμενόμενο. Ούτε στη Σοβιετική Ένωση επέτρεπαν διαδηλώσεις συνταξιούχων. Πρέπει να προστατευθεί από τον λαό ο "λαϊκός" ηγέτης.

Πόσοι είναι οι Ρουμάνοι που επισκέπτονται την Σύρο, ώστε να χρειάζονται Προξενείο, την ώρα που άλλες χώρες στέλνουν εκατομμύρια επισκέπτες και δεν ένιωσαν την ανάγκη να το πράξουν ούτε στα μεγάλα νησιά; Τι προσελκύει τους Ρουμάνους στο νησί; Οι πολλοί καθολικοί κάτοικοι; Μυστήρια απόφαση.

Την επανεξέταση της ενισχυμένης αμυντικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ θα διατάξει ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, όπως γνωστοποίησε εχθές, ενοχλημένος προφανώς από τις κριτικές των ΗΠΑ στο πρόσωπό του. Φαίνεται πως ο Ντουέρτε νωρίς θα εγκαταλείψει την προεδρία.

Το Al Jazeera «πιάστηκε» να βάζει «κομπάρσους» να παίζουν τους τραυματίες στο Χαλέπι. Παλιό τέχνασμα της προπαγάνδας. Απορώ, όμως, τα «Λευκά Κράνη» του Σόρος, μόνο παιδάκια διασώζουν;

Απορία: Ποιον φοβάται περισσότερο ο Τσίπρας; Τον Μητσοτάκη, ή την Αυγή;

Η αριστερίστικη κυβέρνηση αποφάσισε τον διορισμό διοικητικού γραμματέα, αναπληρωτή διοικητικού γραμματέα και των διοικήσεων των νομικών προσώπων περιφερειών και δήμων. Δηλαδή ουσιαστική κατάργηση δημοκρατικών θεσμών και φαλκίδευση της αυτοδιοίκησης. Ο Τζιτζικώστας χαρακτήρισε την ενέργεια: "Μέθοδοι Ερντογάν".

Λάθος. Τείνουν βέβαια να εξελιχθούν σε μικρούς Ερντογάν (τι δεξιά, τι αριστερή δικτατορία;) αλλά ο Τούρκος δεν υποκρίνεται. Δεν του άρεσαν 28 δήμαρχοι, τους έδιωξε και διόρισε δικούς του. Καθαρά πράγματα. Ενώ οι δικοί μας υποκρίνονται τον δημοκράτη.

Ακόμη ένα αφιέρωμα στον Φίλη από την συντρόφισσά του, καθηγήτρια στο Λαμονόσοφ, Irina Tresorukova: «Η Ελλάδα είναι μια χώρα που θα έλεγα ότι είναι σαν μια εξάρτηση με την καλή έννοια. Όποιος πατήσει μια φορά το πόδι του στην Ελλάδα, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την Ελλάδα. Η Ελλάδα προσφέρει τα πάντα σε έναν άνθρωπο που θέλει να εξελίσσεται πνευματικά. Η Πολιτεία του Πλάτωνα είναι ένα έργο διαχρονικό που μας προσφέρει ιδέες, ελπίδες κι εμπειρίες».