Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
x

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΑΔΑΔΙΚΑ - ΠΕΝΤΕ HOT ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Πέντε επιλογές για να περάσετε μια όμορφη και ξέγνοιαστη μέρα στα Άνω Λαδάδικα, εκεί που χτυπά η καρδιά της διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη!

Τα Λαδάδικα έχουν εδραιωθεί ως η top γειτονιά για διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη. Η μεγάλη γκάμα επιλογών ικανοποιεί κάθε διάθεση και η ατμόσφαιρα της περιοχής δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Ωστόσο, αν το μυαλό μας πηγαίνει απευθείας στα Κάτω Λαδάδικα αξίζει να… μεταφερθούμε λίγο πιο πάνω και να περάσουμε τη μέρα μας σε μια γειτονιά που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί πολύ και τείνει να γίνει το απόλυτο σημείο για όμορφες εξόδους στην πόλη.

Ο λόγος φυσικά για τα Άνω Λαδάδικα, στα οποία μπορούμε να ανακαλύψουμε μαγαζιά με υπέροχο design που έχουν δώσει απίστευτη ομορφιά και ταυτότητα στην περιοχή και φυσικά προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε καφέ, φαγητό ή ποτό. Αν περιηγηθούμε λίγο σε αυτά, μόλις ένα στενό πάνω από την Τσιμισκή, εκεί που κουμπώνει με την Πολυτεχνείου θα βρούμε μια πανέμορφη γειτονιά στην πλατεία Εμπορίου που τραβάει ολοένα και περισσότερο τα βλέμματα για τα καλαίσθητα καταστήματά της και τις εξαιρετικές προτάσεις που αυτά προσφέρουν. Πρόκειται για τη γωνιά που δημιουργούν οι οδοί Αγίου Μηνά και Κατούνη όπου κάνοντας απλά μερικά βήματα θα βρούμε ό,τι λαχταράμε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!

H Vwoman.gr σάς προτείνει για σήμερα έναν χάρτη χαλάρωσης και διασκέδασης που ξεκινά από τον πρώτο καφέ της ημέρας και καταλήγει στο βραδινό ποτό δίνοντάς σας πέντε τέλειες αφορμές για να περάσετε μια ολόκληρη μέρα στα Άνω Λαδάδικα!

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ