Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020
x

Η ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΣΕ... ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Το δημοσίευμα από την εφημερίδα Γενί Ακιτ για την... κατάρα της Τουρκίας και την καταστροφική πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων.

Πόση καφρίλα πλέον; Δείτε πως παρουσιάζεται η φλεγόμενη Παναγία των Παρισίων από την εφημερίδα Γενί Ακιτ της Τουρκίας, που είναι φανατικά υπέρ του ΑΚΡ και του Ερντογάν. Δίπλα στον μεγάλο τίτλο που γράφει ότι "Ο διάσημος καθεδρικός ναός της Γαλλίας φλέγεται για τα καλά", με μικρότερα και ερυθρόλευκα γράμματα γράφει πως "Έπιασε η κατάρα της Τουρκίας"! Η κατάρα προήλθε μετά την αναγνώριση από την Γαλλία της αρμενικής γενοκτονίας!  


Πώς και δεν πρόσεξα τόσο καιρό ότι οι Συριζαίοι είναι… διάτρητοι; Μπράβο στον πρωθυπουργό για την ειλικρίνειά του, που το ανακοίνωσε. Μάλιστα είπε και πως είναι ανοικτοί και σε έλεγχο. Πώς όμως θα γίνει ο έλεγχος δεν κατάλαβα.

«Μας κυβερνά ένας διάτρητος τυμβωθήρας, γεννημένος χωρίς δαμόκλειο σπάθη, που κάνει στροφές 360 μοιρών», γράφει ο χρήστης Rick Blaine, ο οποίος θυμήθηκε και παλιότερα μαργαριτάρια του Αλέξη Τσίπρα.

Άσχετο: Έλεγαν οι παλιοί: «Η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας». Ο αμαθής έχει γνώση της αμάθειάς του και δεν μιλά. Ο ημιμαθής που νομίζει ότι ξέρει, λέει ό,τι του κατέβει, και αποκαλύπτεται.

Κάτι σημαντικό θα συμβεί στις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας. Αυτό συνάγεται από το γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ συζητά με έναν υπουργό. Κι όταν αυτός ο υπουργός είναι και γαμπρός του Ερντογάν, σίγουρα τα μεταφερόμενα μηνύματα ένθεν και ένθεν θα είναι ουσίας. Πλείω ιδείν εν τω μέλλοντι.

Οι Τούρκοι πάντως, τονίζουν ιδιαίτερα ότι είναι η πρώτη φορά που Τούρκος υπουργός συναντιέται με Αμερικανό πρόεδρο.

Απίστευτο αυτό που απεκάλυψε σε ομιλία του στη Βέροια ο καθηγητής Κώστας Φωτιάδης. «Το 2015 με τίμησε το αρμενικό κοινοβούλιο. Ρωτώντας τον Αρμένιο υπουργό Εξωτερικών, γιατί η Ελλάδα αναγνώρισε τη δική τους γενοκτονία και όχι αυτοί την Ποντιακή, μου είπε τα εξής. "Εμείς θέλαμε να το κάνουμε, αλλά πήραμε τηλεγράφημα από τον υπουργό Εξωτερικών σας, να μην το πράξουμε"».

Υπουργός Εξωτερικών, την περίοδο που συνέβη το γεγονός, ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, του οποίου σύμβουλος υπήρξε ο Νίκος Κοτζιάς! Τα συμπεράσματα δικά σας για την "υπερήφανη" εξωτερική πολιτική που ασκεί η Αριστερά.

«Ο αλβανικός στρατός έδωσε ένα μεγάλο μήνυμα προς τη Σερβία», γράφει αλβανικό δημοσίευμα το οποίο επισημαίνει ότι εκατοντάδες θωρακισμένα οχήματα της Αλβανίας έχουν μετακινηθεί  στα σύνορα του Κοσσυφοπεδίου. Αυτές τις ημέρες γίνονται ασκήσεις και «ο αετός της Αλβανίας στέλνει μήνυμα στις σερβικές απειλές. Εάν ο σερβικός στρατός έρθει στο Κοσσυφοπέδιο, η Αλβανία θα μπει με το στρατό της στο Κοσσυφοπέδιο», σημειώνεται.

Δημοσίευμα των Σκοπίων σημειώνει επικριτικά ότι βάσει της Συνθήκης Φιλίας με τη Βουλγαρία, τα Σκόπια δεν έχουν δικαίωμα να μεριμνούν για τους ομογενείς τους στη Βουλγαρία, ενώ ο πρωθυπουργός Ζάεφ υποσχέθηκε να διευρύνει τα δικαιώματα των Βουλγάρων στη χώρα.

Εμείς, στη Συμφωνία των Πρεσπών, γιατί δεν προβλέψαμε ότι ενδιαφερόμαστε για τους ομογενείς μας στα Σκόπια. Επειδή ο κ. Ν. Κοτζιάς είπε ότι δεν υπάρχουν Έλληνες; Πώς το διαπίστωσε αυτό; Του το είπε ο Ντιμίτροφ, και ήταν αρκετό; Η Βιολέτα Σμυρνιού δεν του εξήγησε;
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ