Skip to main content

Οι ικανοποιημένοι και ο λυπημένος για την αργία των αδερφών Ψωμιάδη

Τι ειπώθηκε κατά την αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για την υπόθεση των Παναγιωτή και Διονύση Ψωμιάδη.

Την απουσία των αδερφών Ψωμιάδη από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, καθώς τέθηκαν σε αργία (δείτε εδώ) με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, σχολίασαν οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κατερίνα Νοτοπούλου, Μιχάλης Τρεμόπουλος και Ιωάννης Νασιούλας.

«Σήμερα είναι μια ευχάριστη μέρα για το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης με την έννοια του ότι λείπουν, καθώς έχουν τεθεί σε αργία οι αδερφοί Ψωμιάδη, κάτι που είχαμε επισημάνει σε όλη την προεκλογική περίοδο. Εύχομαι να έχει αίσιο τέλος αυτή η ιστορία για την πόλη μας που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί«, είπε χαρακτηριστικά η κ. Νοτοπούλου.

«Με μείον δύο μέλη δικαίως η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και μετά από πίεση της δικαιοσύνης η Αποκεντρωμένη αναγκάστηκε να τους θέσει σε αργία», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Τρεμόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στη δίωξη που έχει ασκηθεί στα δύο αδέρφια για την υπόθεση με τα 45άρια.  

Αντίθετα τη λύπη του για τη δίωξη εξέφρασε ο Ιωάννης Νασιούλας, ο οποίος έκανε λόγο για επεισόδιο άδικης δίωξης. «Τους θεωρώ αθώους. Θα στερήσει τη φωνή και την παρουσία από τα αυτοδιοικητικά πράγματα», σημείωσε.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δρόσος Τσαβλής είχε ανακοινώσει την αργία των Παναγιώτη και Διονύση Ψωμιάδη.