Skip to main content

Πώς έγινε η τραγωδία με την επίθεση του Ροτβάιλερ στο βρέφος

Το τραγικό συμβάν φαίνεται πως συνέβη σε ελάχιστο χρόνο με την μητέρα να μην προλαβαίνει να φτάσει στο σαλόνι για να σώσει το μικρό κοριτσάκι.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο παρουσία ψυχιάτρου η κατάθεση της μητέρας του άτυχου βρέφους δύο μηνών που έχασε τη ζωή του νωρίς το πρωί από επίθεση του Ροτβάιλερ της οικογένεια στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, η μητέρα, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ υποστήριξε πως είχε αφήσει μόνο του το μόλις δύο μηνών κοριτσάκι στην κούνια του το σαλόνι, προκειμένου να καθαρίσει το σπίτι ενώ το σκυλί ήταν περιορισμένο μόνο του στο μπαλκόνι του σπιτιού με την μπαλκονόπορτα ανοικτή και μια σίτα να εμποδίζει την είσοδο του στο  εσωτερικό.



Όπως αναφέρει η μητέρα το σκυλί κατάφερε να ξεσκίσει την σίτα να εισέλθει στο σαλόνι και να επιτεθεί στο παιδί.

Το τραγικό συμβάν φαίνεται πως συνέβη σε ελάχιστο χρόνο με την μητέρα να μην προλαβαίνει να φτάσει στο σαλόνι για να σώσει το μικρό κοριτσάκι.

Κατά το χρόνο του περιστατικού δεν βρισκόταν κανείς άλλος στο σπίτι.

Νωρίτερα το μεσημέρι, προσωπικό της φιλοζωικής έσπευσε στο διαμέρισμα της οικογένειας και περισυνέλεξε το σκυλί το οποίο βρισκόταν κατά το χρόνο εκείνο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Το ζώο θα παραμείνει μια εβδομάδα στη φιλοζωική, όπου θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά. Αν δεν παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά, τότε αυτό που προβλέπεται είναι η επιστροφή του πίσω στην οικογένεια- που στην περίπτωση της οικογένειας αυτό θεωρείται αδιανόητο- ή σε άλλη περίπτωση θα φιλοξενηθεί στη φιλοζωική μέχρι να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια.