Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
x

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ FOUNDATION

Ποια είναι τα συχνότερα λάθη που κάνουμε όταν εφαρμόζουμε foundation και πώς μπορούμε να πετύχουμε το τέλειο φυσικό αποτέλεσμα.

Oι γυναίκες δύσκολα φεύγουμε από το σπίτι χωρίς να έχουμε εφαρμόσει foundation στην επιδερμίδα του προσώπου μας. Ακόμα και αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα φυσικό μακιγιάζ, το foundation είναι άκρως απαραίτητο. Έτσι, η επιδερμίδα μας θα μοιάζει αψεγάδιαστη και θα καλύψουμε όποιο σημάδι ή κοκκινίλα έχουμε. Ωστόσο, πολλές από εμάς κάνουμε αρκετά λάθη όταν το εφαρμόζουμε.

Ποια είναι αυτά και πως θα τα διορθώσουμε;

Θα πρέπει να εφαρμόσουμε το concealer πριν το foundation

Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να καλύψουμε έντονες κοκκινίλες, σημάδια, μαύρους κύκλους και ατέλειες. Καλό είναι μάλιστα να χρησιμοποιούμε το κατάλληλο χρώμα concealer για κάθε σημείο του προσώπου μας.

Προσοχή σε μέτωπο, μάγουλα και πηγούνι

Στις συγκεκριμένες περιοχές θα πρέπει να απλώσουμε το foundation με ένα σφουγγαράκι ή με πινέλο, να κάνουμε ταμποναριστές κινήσεις μέχρι η επιδερμίδα να απορροφήσει το foundation.

Πώς θα διορθώσουμε τη λάθος απόχρωση foundation

Έχει τύχει σε όλες μας να αγοράσουμε τη λάθος απόχρωση foundation και όταν το τοποθετούμε στο πρόσωπο μας να είναι είτε πιο ανοιχτό είτε πιο σκούρο. Ευτυχώς για εμάς όμως υπάρχει τρόπος να διορθώσουμε την κατάσταση. Εάν το foundation είναι πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα μπορούμε να προσθέσουμε μερικές σταγόνες από υγρό bronzer. Εάν όμως είναι πιο σκουρόχρωμο, μπορούμε να προσθέσουμε μερικές σταγόνες από το υγρό highlighter.

Πηγή: instyle.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ