Skip to main content

Πώς θα εορταστεί η 25η Μαρτίου στη Νεάπολη - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στον δήμο Νεάπολης - Συκεών - Επίσημη δοξολογία, παρέλαση και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τις καθιερωμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, με αποκορύφωμα τη μεγάλη μαθητική παρέλαση, διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα ο δήμος Νεάπολης-Συκεών.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

⦁    10.30 π.μ.: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεάπολης (Π. Τσαλδάρη 12)
⦁    11.00 π.μ.: Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας (προτομή Θ. Κολοκοτρώνη)
⦁    11.15 π.μ.: Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων (προτομή Θ. Κολοκοτρώνη)
⦁    11.30 π.μ.: Παρέλαση μαθητών, προσκόπων, Εθνικής Αντίστασης, Νομικών Προσώπων του δήμου και Συλλόγων (Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω παρέλασης

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αλλαγές στα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας θα ισχύσουν λόγω της μαθητικής παρέλασης στη Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, της Δ.Ε. Νεάπολης του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Ειδικότερα, από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Μαρτίου η Τροχαία θα προβεί σε διακοπή κυκλοφορίας στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου από το ύψος της οδού Επταπυργίου μέχρι την οδό Παναγή Τσαλδάρη και όλων των κάθετων δρόμων της Αν. Παπανδρέου μεταξύ των δύο οδών, καθώς και στα δύο ρεύματα της οδού Π. Τσαλδάρη από το ύψος της οδού Αγαθουπόλεως μέχρι τη Λεωφ. Αν. Παπανδρέου.

Επιπλέον, θα μονοδρομηθεί η οδός Π. Τσαλδάρη από την οδό Αγίου Γεωργίου μέχρι την οδό Αγαθουπόλεως με κατεύθυνση προς την Αν. Παπανδρέου. Να προστεθεί ότι η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί από τις 9 το πρωί έως τη 1 μ.μ. της Δευτέρας και στην οδό Ελ. Βενιζέλου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Αν. Παπανδρέου μέχρι την οδό Ίμβρου.