Skip to main content

Πώς θα λειτουργεί η αγορά στη Θεσσαλονίκη - Ανοίγουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ

Σε δύο ταχύτητες μπαίνει από αύριο η χώρα βάσει του χάρτη μέτρων υγειονομικής ασφάλειας που επανέρχεται στη ζωή μας - Τι ισχύει για τη Θεσσαλονίκη.

Με τον τρόπο που θα λειτουργεί η αγορά στις «κίτρινες» περιοχές, βάσει του χάρτη μέτρων υγειονομικής ασφάλειας που επανέρχεται στη ζωή μας από αύριο, θα λειτουργήσει το λιανεμπόριο στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε σχετικά: Σε δύο ζώνες υγειονομικής ασφάλειας η χώρα - Οι κόκκινες και οι κίτρινες περιοχές

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στη σημερινή τακτική ενημέρωση, η αγορά της Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργούσε έως σήμερα.

Χάρτης κορωνοϊού: Στις κίτρινες περιοχές η Θεσσαλονίκη - Τα μέτρα που ισχύουν

Οι καταναλωτές θα πηγαίνουν δηλαδή κανονικά στο κατάστημα, με την υποχρέωση αποστολής sms στο 13033 με τον αριθμό 2 και χρονικό περιορισμό δύο ωρών για τις αγορές τους.

Παράλληλα, προστίθεται η έναρξη της λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ από την 1η Φεβρουαρίου, πάντα με βάση τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας, δηλαδή ένας πελάτης ανά 25 τμ, αποστάσεις δύο μέτρων κλπ.

Σημειώνεται πως η λειτουργία της αγοράς στις «κόκκινες» περιοχές θα γίνεται με δύο τρόπους, το click inside και το click away.

Δείτε αναλυτικά εδώ: Με ραντεβού σε ένδυση-υπόδηση και click away στην αγορά οι «κόκκινες» περιοχές