Skip to main content

Ποσό ρεκόρ στους αγρότες το 2022 από το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης

Επόμενος στόχος του ΥΠΑΑΤ είναι η καταβολή άνω του 1 δις ευρώ συνολικά για το 2022 σε δικαιούχους του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Πάνω από 611 εκατ. ευρώ έχουν καταβληθεί από την αρχή του έτους ως τα μέσα Οκτωβρίου στους δικαιούχους του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 -2020 σύμφωνα με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που όπως τονίζει είναι ποσό ρεκόρ, το μεγαλύτερο που έχει καταβληθεί ποτέ από την έναρξη υλοποίησης των Κοινοτικών Προγραμμάτων στη χώρα μας, στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με το ΥΠΑΑΤ το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί επιστέγασμα της αγαστής συνεργασίας, υπό την καθοδήγηση της πολιτικής ηγεσίας, όλων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών του υπουργείου και των Περιφερειών της Χώρας και όπως λέγεται «αποδεικνύει την ουσιαστική στήριξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στον αγροτικό κόσμο».

Επόμενος στόχος του υπουργείου είναι η καταβολή άνω του 1 δις ευρώ συνολικά για το 2022 σε δικαιούχους του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, για την έμπρακτη όπως αναφέρει ανάκαμψη, στήριξη του αγροτικού χώρου, σε μια κρίσιμη οικονομικά περίοδο.