Skip to main content

Ποτάμι: Αν όντως ισχύουν τα αναδρομικά, δεν θα τα διεκδικήσουμε

Σε δηλώσεις του,ο αντιπρόεδρος και γραμματέας του κόμματος υπογράμμισε πως «στην τροπολογία δεν αναφέρει πουθενά τα αναδρομικά».

Την πρόθεση των βουλευτών του Ποταμιού να μην διεκδικήσουν τα αναδρομικά που δικαιούνται, βάσει των δηλώσεων του Αλέξη Μητρόπουλου, για τη μη εξαίρεση των βουλευτών από την επιστροφή των αναδρομικών, τόνισε ο αντιπρόεδρος και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Γιώργος Μαυρωτάς.

«Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, προφανώς το Ποτάμι, όπως έχει πει επανειλημμένα και στο παρελθόν, και οι βουλευτές του δεν πρόκειται να διεκδικήσουν τέτοια αναδρομικά. Αλίμονο, αν τέτοιες εποχές που χειμάζεται η ελληνική κοινωνία, οι βουλευτές να δίνουν την εντύπωση ότι ψηφίζουν για τον εαυτό τους. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες» δήλωσε ο κ. Μαυρωτάς.

Σε ερώτηση αν το κόμμα είχε γνώση για το γεγονός πως μέσα στην τροπολογία υπήρχε αυτό το ποσό για τους βουλευτές, ο ίδιος σχολίασε: «Όχι, όταν ψηφίστηκε η τροπολογία είχε συγκεκριμένες κατηγορίες και είχε και συγκεκριμένο προϋπολογισμό. Και για αυτό ψηφίστηκε. Δεν αναφέρει πουθενά τα αναδρομικά».