Skip to main content

Ποτάμι: Απαντήσεις επιπέδου... 15μελούς από τον κ. Τσίπρα

Η (πολιτική) επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, ο Τσίπρας έδωσε απαντήσεις επιπέδου 15μελούς, τόνισε το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.

Και το Ποτάμι σχολίασε την αποψινή εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του «Alpha», υποστηρίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε «απαντήσεις επιπέδου... 15μελούς».

«Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά, θα μείνουμε όμως μόνο στις τελευταίες απαντήσεις του κ. Τσίπρα στα ερωτήματα που αφορούσαν την εγκληματικότητα μέσα στα Πανεπιστήμια και τη συνεχή καταστροφή της δημόσιας περιουσίας από κάθε λογής συμμορίες» αναφέρει το Ποτάμι

«"Όλα είναι ένα ψέμα" είπε ο Πρωθυπουργός. Αλλά - προσέξτε! - δεν είναι ένα αθώο ψέμα, αλλά είναι η οργανωμένη προπαγάνδα των μίσθαρνων οργάνων της άρχουσας τάξης! Προσέξτε τον συλλογισμό (του πρωθυπουργού της χώρας): Κάποιοι μιλάνε για εγκληματικότητα μέσα στα πανεπιστήμια, με στόχο να υποβαθμιστούν τα δημόσια ιδρύματα, για να αναγκάσουν την κυβέρνηση να επιτρέψει τη λειτουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων, στα οποία θα φοιτούν μόνο τα παιδιά των πλουσίων!

Η (πολιτική) επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά» καταλήγει το Ποτάμι.