Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

ΠΟΤΑΜΙ: ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΑΝ... ΤΑ ΒΑΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΩΝ (ΦΩΤΟ)

Ο επικεφαλής του κόμματος με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές πραγματοποιούν περιοδείες στην Ελλάδα με τρία πανομοιότυπα βαν.

Με τρία πανομοιότυπα βαν μπαίνει στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές το Ποτάμι. Με κεντρικό σύνθημα "Αλήθειες Μόνο", τα χρώματα και το νέο λογότυπο του κινήματος, τα τρία μικρά λεωφορεία εξορμούν κάθε πρωί από την Σεβαστουπόλεως για την Αθήνα, τον Πειραιά, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.

Σήμερα, ένα από τα βαν βρίσκεται στην Κρήτη όπου, με τον Σταύρο Θεοδωράκη, θα περιοδεύσει και στους τέσσερις νομούς ενώ τα άλλα δύο, με πλήρωμα τους υποψήφιους ευρωβουλευτές επισκέπτονται πλατείες, αγορές και γειτονιές της Αττικής.Όπως χαρακτηριστικά είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού το βράδυ της Δευτέρας, σε συνάντηση με εθελοντές αλλά και υποψήφιους ευρωβουλευτές που διοργάνωσε ο Θοδωρής Τσίκας, στην Ιπποκράτους, στη Νεάπολη Εξαρχείων, «οι εκλογές χάνονται ή κερδίζονται τις τελευταίες δέκα μέρες» και έδωσε το σύνθημα για την συνεχή κίνηση των τριών βαν από τα ξημερώματα κάθε ημέρας μέχρι αργά τη νύχτα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέβασε, μάλιστα, μία αντεστραμμένη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Κλωνοποιήσαμε τα βαν! Και είναι πλέον 3! Και στις δέκα μέρες που απομένουν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες, οι υποψήφιοι μας θα φέρουν τα πάνω κάτω για να σκεφθούν όλοι ότι έχουν λόγους να ψηφίσουν το Ποτάμι σε αυτές τις ευρωεκλογές. #PotamiOnTheRoad».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ