Skip to main content

Ποτάμι: Ο Σακελλαρίδης ντράπηκε και έφυγε, οι άλλοι;

«Οι βουλευτές στις δημοκρατίες δίνουν λόγο στη συνείδησή τους και σε αυτούς που τους εκλέγουν και όχι στους κομματικούς κομισάριους», τονίζει το κόμμα

Να αναλογιστούν «τι θα πουν αύριο σε όλους αυτούς που τους είχαν υποσχεθεί ότι θα τους σβήσουν τα δάνεια» καλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το Ποτάμι, σε σχόλιό του με αφορμή την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη από το βουλευτικό αξίωμα και εν όψει της ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το κόμμα, «πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πριν από λίγους μήνες φώναζαν “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”, θα νιώθουν σήμερα ντροπή βλέποντας τις ρυθμίσεις που φέρνει τελικά η κυβέρνησή τους».

«Η εξουσία όμως είναι γλυκιά και δε σε αφήνει να αντιδράσεις, πολλές φορές ούτε καν να μιλήσεις. Και ένας που τόλμησε να διαφωνήσει, κλήθηκε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να φύγει από τη Βουλή. Και έφυγε», αναφέρει η Σεβαστουπόλεως, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Σακελλαρίδης «προτίμησε να παραιτηθεί παρά να εξευτελιστεί».

Επισημαίνει, τέλος, ότι «οι βουλευτές στις δημοκρατίες δίνουν λόγο στη συνείδησή τους και σε αυτούς που τους εκλέγουν και όχι στους κομματικούς κομισάριους».