Skip to main content

Ποτάμι:Συνεργασία με την πρωτοβουλία Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη, Ραγκούση

Η πρωτοβουλία των τριών πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ «πολιτικά υπερασπίζεται όλα αυτά που το Ποτάμι συνεχώς θέτει», εξηγεί η Σεβαστουπόλεως

Τη συνεργασία του Ποταμιού με την πρωτοβουλία «Ώρα Αποφάσεων» της Άννας Διαμαντοπούλου, του Γιάννη Ραγκούση και του Γιώργου Φλωρίδη, αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο και η ΚΟ του κόμματος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η πρωτοβουλία των τριών πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ «πολιτικά υπερασπίζεται όλα αυτά που το Ποτάμι συνεχώς θέτει και αυτός είναι ο λόγος που οι εθελοντές μας στήριξαν τις εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, την Πάτρα.

«Και αυτή τη στήριξη θα συνεχίζουμε να την παρέχουμε, δημιουργώντας μια πολιτική συμμαχία που προσελκύει συνεχώς και νέες δυνάμεις που είχαν αποστασιοποιηθεί από την πολιτική ειδικά στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας. Το Ποτάμι απέναντι σε αυτό το ζοφερό σκηνικό συνεχίζει τον αγώνα του μακριά από τον εύκολο δρόμο της δημαγωγίας. Επεξεργαζόμαστε λύσεις σε συνεργασία με επαΐοντες και ενεργούς πολίτες και δίνουμε μάχες στη Βουλή αλλά και στην περιφέρεια.

» Επιμένουμε να εκφράζουμε τις δυναμικές μειοψηφίες που αγωνίζονται και εν πολλοίς τα καταφέρνουν και κρατούν τη χώρα όρθια. Στην προσπάθεια αυτή, συναντιόμαστε με άλλες προοδευτικές δυνάμεις, προσωπικότητες και Κινήσεις όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στην πολιτική.»

Επίσης το Ποτάμι σημειώνει ότι συνεχίζει με τα μέλη του, τους φίλους του και τους συμμάχους του σε όλη την Ελλάδα να εκπέμπει ένα ισχυρό μήνυμα ότι μια άλλη πορεία είναι εφικτή, παρά την αποστασία βουλευτών του.

Ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ που, όπως αναφέρει,«παραμένουν ένα επικίνδυνο σύστημα εξουσίας... που αποδεικνύει ότι ο αυτοσχεδιασμός «έτσι χωρίς πρόγραμμα» είναι το μοντέλο διακυβέρνησής τους».

Τέλος, το Ποτάμι ανακοινώνει ότι με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 3 χρόνων από την ίδρυσή του, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με κορύφωση το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου στην Αθήνα.